Kommande församlingsmöten

Vi provar församlingsmöten på olika dagar och tider för att passa så många som möjligt. En nyhet är ett par tacokvällar som vi hoppas ska passa alla – även barnfamiljer. Man behöver inte föranmäla sig. Välkomna!

Datum för vårens församlingsmöten

• Fredag 13 januari kl. 17.00-19.00.
    Tacos-fredag med med barnvakt/barnaktiviteter. Församlingsmöte och samtal om lokaler.
  • Torsdag 9 februari kl. 18.00 (OBS! Tiden!)
  • Fredag 10 mars kl. 17.00-19.00.
    Tacos-fredag med barnvakt/barnaktiviteter. Församlingsmöte.
  • Torsdag 27 april kl. 18.00 (OBS! Tiden!)
  • Torsdag 1 juni kl. 18.00 (OBS! Tiden!)

Följ våra församlingsmöten digitalt

I första hand hoppas vi församlingens medlemmar har möjlighet att närvara på mötet på plats i kyrkan, men för dig som inte har möjlighet att ta dig dit finns möjligheten att följa mötet här på hemsidan. Observera att du inte har möjlighet att yttra dig digitalt och inte heller kan rösta digitalt eftersom våra stadgar kräver att man närvarar på plats för att få rösta.

Vi använder mötestjänsten Google Meet. På denna sida kommer en knapp finnas för att ansluta sig.

Du kan inte vara anonym, vi kommer visa en lista över digitalt anslutna för mötets deltagare för att alla ska veta vilka som lyssnar.

Om du ansluter via dator behöver du varken logga in eller skapa konto, det går att hoppa över det steget. Du måste dock ange ditt namn.

Om du ansluter via mobiltelefon behöver du skaffa gratisappen Google Meet, och logga in med ett Google-konto.