Alla våra gudstjänster sänds direkt varje söndag klockan 11.00. Då kan du se gudstjänsten här på hemsidan. De flesta av våra gudstjänster går bara att se live, alltså när de sänds, men vissa gudstjänster går även att se i efterhand. Perfekt för dig som kanske missade gudstjänsten eller vill dela den med en vän.

25 april 2021

Här kan du se gudstjänsten från 25 april. Vår ungdomsledare Henrik Evrell avskedspredikar, Linda Alexandersson leder, vi välkomnar en ny medlem och ungdomsbandet står för musiken.
Gudstjänsten finns även på vår facebooksida för dig som vill dela den med dina vänner.

18 april 2021

Här kan du se gudstjänsten från 18 april, med temat ”Den gode herden”. Linda Alexandersson predikar, Con Anima spelar och sjunger, Marianne Gustafsson leder och Henrik Evrell läser från barnens bibel.
Gudstjänsten finns även på vår facebooksida, om du vill dela den med dina vänner.

11 april 2021

I gudstjänsten den 11 april 2021 predikade P-O Sveder Renklint och gudstjänstledare var Sven Hermansson. Emelie och Stella Axelsson stod för sång och musik.
När gudstjänsten sändes live krånglade tekniken vid barnens inslag i början av gudstjänsten. Vi har fixat det nu, så här kan du se gudstjänsten inklusive barninslagen.

14 mars 2021 (predikan)

Här kan du se predikan från gudstjänsten 14 mars. P-O Sveder Renklint bakar och predikar i en direktsändning från kyrkans kök.

21 februari 2021

Här kan du se gudstjänsten från 21 februari 2021. Den finns också på vår facebooksida där du kan dela den med dina vänner. Predikar gör Linda Alexandersson. Jim Knowles leder gudstjänsten och Con Anima spelar och sjunger.

14 februari 2021

Här kan du se gudstjänsten från 14 februari 2021. Den finns också på vår facebooksida där du kan dela den med dina vänner. Predikar gör P-O Sveder Renklint. Sven Hermansson leder gudstjänsten och sjunger tillsammans med Per-Erik Andersson och Ulf Pehrsson. Inger Kullgren spelar. I gudstjänsten medverkar också Söndagstimmens ledare med ett drama för barn.