Vi är ett gäng konfaledare som skulle tycka att det var enormt roligt om du hängde med oss på läsningen till hösten. Vi hoppas att läsåret 2021-2022 blir fyllt med galna upptåg, nya vänner, mysiga stunder och mycket mer!

Under året lär vi oss mer om kristen tro och samtalar om viktiga frågor i livet. Vi deltar också vid en del gudstjänster. Vi vill göra detta till en rolig och meningsfull läsning, där du vågar fråga, diskutera och framförallt umgås och ha roligt med oss. Läsningen riktar sig i första hand till dig som till hösten går i åk 8 eller 9.

UPPLÄGG
Vi startar upp läsåret med en träff för alla intresserade ungdomar och föräldrar onsdagen den 15 sept. kl 18.00. För konfirmanderna blir det en upptaktshelg 25-26 sept. Därefter ses vi varannan onsdag kl. 15.30-17.30 för lektioner och annat roligt, med start 29 sept. Under året kommer vi förhoppningsvis kunna genomföra några övernattningar på hemmaplan. Läsningen avslutas med läger, antagligen på båten Shalom i Oskarshamn sommaren 2022.

AVSLUTNING
Konfirmationsredovisning och högtidlig konfirmationsgudstjänst blir det i augusti 2022.

KOSTNAD
Undervisningen är gratis, liksom böcker och annat material. Vi tar ut en avgift på 1900 kr för lägret. (Om priset är ett problem kan det subventioneras).

Om du har frågor eller vill anmäla dig kan du mejla pastor Linda på linda@equmeniakyrkanarvika.se