Funderar du på att konfirmera dig i  Equmeniakyrkan (tidigare Missionskyrkan)? Så roligt, i så fall! Vi är ett gäng konfaledare som skulle tycka att det var enormt roligt om du hängde med oss på läsningen till hösten. Vi hoppas att läsåret 2019-2020 blir fyllt med galna upptåg, nya vänner, mysiga stunder och mycket mer! Läs mer här:

Vi startar upp med en helg med övernattning, där vi lär känna varandra och har roligt ihop. Det hela avslutas med gudstjänst och bibelutdelning. Under året kommer du självklart att få göra en del olika gudstjänstbesök som hör till läsningen.

Konfaläsningen ligger varannan onsdag 16-18.00 och under vissa helger. Under 2020 åker vi på konfirmationsläger under en knapp vecka. Vi vill göra detta till en rolig och meningsfull läsning, där du vågar fråga, diskutera och framförallt umgås och ha roligt med oss. Läsningen riktar sig i första hand till dig som till hösten går i åk 8 eller 9.

UPPLÄGG
Vi startar upp läsåret med en träff för alla intresserade ungdomar och föräldrar onsdagen den 11 september kl 18.00. Läsningen börjar med en lära-känna-helg lördag till söndag den 21 – 22 sept med start kl. 18.00. Därefter ses vi varannan onsdag kl. 16.00-18.00 för lektioner och annat roligt.

AVSLUTNING
Konfirmationsredovisning och högtidlig konfirmationsgudstjänst blir det i augusti 2020.

KOSTNAD
Undervisningen är gratis, liksom böcker och annat material. Vi tar ut en avgift på 1900 kr för lägret. (Om priset är ett problem kan det subventioneras).

ANMÄLAN

Hör av dig till pastor Linda Alexandersson på tel 070 – 40 11 468 eller mail linda@equmeniakyrkanarvika.se

Vi har begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.